İzmir MHP Torbalı İlçe Başkanlığına Veli Kaçar Atanmıştır

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Torbalı İlçe Başkanı olarak atanan Veli Kaçar’a görevi tebliğ etmek ve partililerle bir araya gelmek için dün akşam Torbalı’ya geldi.

İl Başkanı Veysel Şahin’e İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanı Bekir Sıtkı Hastürk eşlik etti. İl Başkanı Şahin’i Torbalı’da geniş bir kitle karşıladı.


“TORBALILI ÜLKÜDAŞLARIMA EMANET EDİYORUM”
Görev takdim töreni öncesinde partililerle gündemi değerlendiren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP yönetimini eleştirdi.

Ardından Türkiye’nin Libya ve Suriye’ye asker göndermesine karşı çıkanlara sitem eden Şahin, bu konuda hükümetin uyguladığı politikaları desteklediklerini söyledi.

Görev takdim sırasında konuşma yapan Şahin, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ve parti yönetimimizin onayıyla Veli Kaçar kardeşimiz Torbalı İlçe Başkanı olarak atanmıştır.

Kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum. İlçe başkanımızı siz, Torbalılı ülküdaşlarıma emanet ediyor, sizleri de Allah’a emanet ediyorum” dedi.


“BU PARTİDEKİ HER VAZİFE KUTSALDIR”
Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar ise yaptığı konuşmada “Milliyetçi Hareket Partisi bizim hem yuvamız hem de kutlu davamızdır.

Bu partide yapılacak her vazife kutsaldır. Bize bu görevi layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin’e teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu bir bayrak yarışıdır. Dava arkadaşlarımızla birlikte bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için mücadele edeceğiz.

Devraldığımız bu bayrağı daha yükseklere taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Allah’ım çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Dava arkadaşlarımızla hep birlikte daha iyi işler başaracağımıza inanıyorum. Herkese katıldığı için ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*