MHP İzmir İl Başkanı Şahin: “Kanımızla ve canımızla yanlarındayız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “İzmir’de Kızılay ile birlikte yürüttüğümüz kan bağışı kampanyasını otuz ilçe teşkilatımız ve gönüllü kuruluşlarımız ile birlikte sürdürüyoruz.

Yaşadığımız zorlu günlerde vermemiz gereken ne ise paylaşmamız gereken ne ise onu verecek onu paylaşacağız. Her daim kanımızı da helal lokmamızı da insanlarımıza vereceğiz” dedi.

Yaşanan salgın sebebiyle parti teşkilatının bir an bile boş durmadığını en uzaktaki dağ köyünden en uzaktaki mahallelere kadar girdiklerini söyleyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Otuz ilçe teşkilatımızla gündüz demeden gece demeden insanımızın hizmetindeyiz. Karış karış İzmir’i geziyor, bize kim ihtiyaç duyuyorsa yardımına koşuyoruz. Bu zorlu günleri dayanışma ve paylaşımla atlatacak, güzel günlere hep birlikte koşacağız. Buna inanıyorum” açıklamasını yaptı.

Kanımızı da Canımızı da vermeye Hazırız

Bilhassa yardım kolileri ve kan bağışı kampanyasıyla önemli çalışmaların altına imzasını atan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Kızılay’ın tükenen kan stokları aslında hepimizi yakından ilgilendiren bir konu.

Sağlıklı yaşam hepimizin ihtiyacı olan bir olgu.Bu sebeple kan hepimize lazım. İzmir’de bütün teşkilatlarımızla geleneklerimize uygun olarak milli bir dayanışma ortaya koyuyoruz. Takip ediyorum, gündüz demeden gece demeden bütün mensuplarımız kan vermeye koşuyor. Bu bizim için çok önemli. Ramazan ayında olmamız zorluk ortaya koysa da insanımızın dayanışma ruhunu da tam manasıyla ortaya çıkarıyor. Bütün teşkilatlarıma, gönüllü kuruluşlarımıza ve mensuplarımıza omuz omuza verdikleri mücadele için çok teşekkür ediyorum. Herkes biliyor ki ülkücü Türk Milliyetçileri her zaman Türk Milleti için kanını da canını da vermeye hazır” açıklamasını yaptı.

Yardım Kampanyamız Sürüyor

İlçe teşkilatları ile birlikte yürütülen gıda yardımı kampanyasına da değinen İl Başkanı Şahin, “Her Kapıyı Çalacağız Her Gönüle Gireceğiz, diyerek başlattığımız toplumsal destek kampanyamız da sürüyor.

Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla köylerimizden mahallelerimize birçok ihtiyaç sahibi insanımıza ulaştık. İlçe teşkilatlarımız çok dikkatli ve hassas davranıyorlar. İnsanımıza ulaşma ve yardım kolilerini dağıtma konusunda her türlü hassasiyeti gösteriyoruz. İnşallah bu zor günleri atlatacak geçeğe umutla birlikte yürüyeceğiz”

Bayramlaşma Törenimiz Yok

Geleneksel olarak Bayramın ikinci günü düzenledikleri İzmir İl Başkanlığı Bayramlaşma töreninin bu yıl yapılamayacağını da sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “ Dava arkadaşlarımızla kucaklaşmayı çok özledik, inşallah önümüzdeki günlerde bu ayrılıkları telafi edeceğiz inancını taşıyorum” dedi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*